Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Troszeczkę nx dostałem 25k i kolejny permament

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mojej permamenty:G36 Valkyrie M146 CQB M6A2-SRT G18 Cobra UMP45 MP7 Mod P90TR TPG-1PRO i teraz pytanie co dokładniej na kolejny smg do kolekcji

Samas SAF

Scoprions Evo 3 V1

PP19 Mod

tylko smg wchodzą w gre M4 Super 90 kupie kiedy indziej

Opublikowano

Polecam Scorpions Evo :> Jeżeli UMP 45 i P90 TR już masz to nie ma lepszego wyboru.

Opublikowano

Z tych co wypisałeś ja wybrałbym CZ Scorpion EVO 3 A1, jedno z najlepszych SMG w grze.

Z innych polecam jeszcze T-2, ma bardzo dużą szybkostrzelność.

Opublikowano

Może pobaw się w myst-n?Trafisz jakiegoś Epica bądź inne niepowtarzalne SMG który będziesz mógł przedłużać ;) Mówię tak bo wszystkie sensowne SMG masz kupione...W ostateczności T-2 :) jest bardzo lekkie i idelane do rushu.

Pozdrawiam!

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Bywalec
Opublikowano

Polecam CZ Skorpion Evo A3 Bardzo dobre celne smg.

Ale Famae S.a.f też jest bardzo dobre

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

A ja FAMAE SAF nie polecam...kupiłem to na perma na starym koncie ale w ogóle nie grałem...nie można dokupić magazynka co przeszkadza w smg bo na ogól walisz z tego full ammo...

Kup sobie MP5 Mod i przerób na MP5 Mod Mark II :) Polecam to bardzo (lepsze niż P90TR)

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Może pobaw się w myst-n?Trafisz jakiegoś Epica bądź inne niepowtarzalne SMG który będziesz mógł przedłużać ;) Mówię tak bo wszystkie sensowne SMG masz kupione...W ostateczności T-2 :) jest bardzo lekkie i idelane do rushu.

Pozdrawiam!

Tak gdybyś nie wiedział Epicow się już nie da przedłużać dostałem chyba z 4 epicy i nie chuja

a co do tematu po co ci 3 smg ump 45 i tr to najlepsze smg za nx kup sobie coś innego

Opublikowano

Z tych co wypisałeś to Evo, ale wg. mnie już Ci wystarczy tych permów..pamiętaj broni założysz co najwyżej 5 xD Ja bym zostawił te nxy na święta, wtedy pewnie obniżą permy za nx i kto wie, może te co chcesz kupić też.

Opublikowano

Spokojnie w miesiącu następnym kupie 105k nx także na kilka permów będzie teraz tak wypadło z fuchy trochę kasy a miałem dwa doładowania po 80 zł w mixie to skończyłem umowę i mam 160 zł i sobię kupie 1 tak o podoba mi się też PP19 mod z uleszpeniem custom +

Opublikowano

Scorpions mam też ale nie permament bo nie można

Pewnie zabijecie mnie zhejtujecie ale nie wiem co zrobiłem pociągnąłem permament PP19 Mod nie wiem od zawsze chciałem go mieć permament chodź jest lowsko słaba ale ten custom zawsze coś da dzięki all

Opublikowano

Broń dobra, duża pojemność magazynka i ma wbudowany dobry celownik. Dobry wybór. btw kup sobie kolejnym razem jakiąś broń którego typu jeszcze nie masz np sg.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

czscorpion mam go i nawet jak z gm grałem to gm nawet miał cz scorpion

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...